Wołowina po burgundzku
Druga faza (stabilizacja i kontynuacja zmniejszenia masy ciała)
Delikatna wołowina z dodatkiem warzyw, o przyjemnym aromacie czerwonego wina to wykwintna propozycja obiadu czy kolacji. Zdrowe mięso w tak apetycznej formie z pewnością zadowolą wszystkich amatorów tradycyjnych, pożywnych posiłków. Wysokiej jakości skład dostarczy Wam sporo protein, dzięki czemu nieprędko będziecie głodni.
Gotowe danie o wysokiej zawartości białka, niskiej zawartości cukru oraz tłuszczu.
Masa 1 porcji: 280 g
ŚREDNIA WARTOŚĆ ODŻYWCZA PRODUKTU:
Wartość odżywcza 100 g 1 porcja/porcja 280 g
kJ 369 1039
Kcal 88 248
Tłuszcze (g) 2,2 6,1
Z tego nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0,9 2,5
Węglowodany (g) 6,6 18,5
W tym cukry (g) 1,3 3,7
Błonnik (g) 3,6 10,1
Białka (g) 8,8 24,6
Sól (g) 0,5 1,5
Skład: gotowane mięso wołowe 25%; Ziemniaki 21%; marchew 16%; woda; grzyby; czerwone wino; błonnik z cykorii; cebula; modyfikowana skrobia kukurydziana; aromat; białko mleka; natka pietruszki; czosnek; pieprz; liść laurowy; tymianek.
Alergeny: mleko.
Sposób przygotowania: Przebić lub zdjąć pokrywkę i podgrzać 2–3 minuty w kuchence mikrofalowej przy maksymalnej mocy. Przeznaczone do bezpośredniego spożycia.
Ostrzeżenie: Produkt nie może być używany jako jedyne źródło odżywiania i musi być częścią zdrowej, urozmaiconej diety oraz zdrowego trybu życia. Podczas stosowania produktu należy przestrzegać zasady dostatecznego spożycia płynów (min. 1,5 l dziennie).W przypadku używania produktu jako część niskokalorycznej diety, należy stosować się do zaleceń lekarza, farmaceuty lub wykwalifikowanego terapeuty z zakresu żywienia ludzi. Niewskazany dla dzieci, kobiet w ciąży oraz matek karmiących. Produkt spożywczy przeznaczony dla osób w wieku powyżej 18 lat. Nie należy przekraczać zalecanej dawki!
Numer partii oraz termin przydatności do spożycia: na opakowaniu.
Przechowywanie: Przechowywać w ciemnym i suchym miejscu w temperaturze 15–22°C. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Kraj pochodzenia: Francja.